17 oct 2013

NOTICIES


Com cada temporada iniciem un altre curs d'automaquillatge, on aprendreu a maquillar-vos vosaltres soles, amb les eines que porteu de casa, us ensenyarem trucs i dubtes que tingueu. 
El curs es realitzarà en dos dies.
El primer dia farem un maquillatge de dia, el qual estarà destinat a dies de treball o alguna festa de dia. Treballarem sobre tons suaus, sempre mirant que siguin addients pel vostre rostre.
El segon dia treballarem el maquillatge de festa i nit, ja que s'acosta cap d'any treballarem amb colors i ombres més atrevides, sempre seguint l'estil propi de cadascuna. 
Material a portar: Mirall petit i pinzells.
Preu pels dos dies: 15 eur
Podeu reservar la vostra plaça trucant al: 972.17.03.03 o bé directament a la cooperativa al 972.17.21.02



9 oct 2013

Keratina exprèss


Ja en ha arribat la nova keratina exprèss a la perruqueria.
S'ha acabat això d'estar tres hores a la perruqueria i pagar molts diners.
Arriba la revolució, el més complet i eficaç tractament reparador efecte botox.

Ideal per el cabell castigat per ús de tints, decoloració, permanents i altres factors causats per excés de sol, piscina, platja, etc.
Aquesta línia és única per la seva formulació i resultats:
D'acció ultraràpida, amb una alta aportació de queratina i ingredients naturals, reestructura el cabell castigat, reparant-lo i tornant-lo al seu aspecte sa, lluminós i natural

.
Silk Treatment

Tractament acondicionador de seda amb queratina, que regenera, nutreix i hidrata el cabell castigat, aportant queratina al mateix temps que encapsula el color.











Energic Treatment

El més potent tractament de keratina.
Especialment formulat per cabell molt castigat, molt arrissat o encrespat, molt porós o fet malbé.
Repara la fibra capilar de manera immediata amb resultats sorprenents. El cabell recupera la vitalitat, brillo i equilibri naturals ràpidament.










Oxygen cool
Oxigen O2

Tractament especial de rantat diari amb un alt poder hidratant, aportant brillo i suavitat per cabells sensibles i delicats. Reparador; nutreix i repara l'estructura queratinica del cabell, aportant brillo, suavitat i pintabilitat.








Thermal Treatment

Es més que un protector tèrmic per el cabell, és un transformador del calor de la planxa, brushing o secador en tractaments no agressius, amb numerosos beneficis. Regenera el cabell, el retexturitza, li aporta salud i bellesa, afavoreix l'allisat, protegeix entorn a agents externs i li dona lluminositat. Posseeix ingredients d'alta calitat com la queratina, proteínes de seda i blat, olis siliconats i l'exclussiu Advantage LCE, un co-polímer que s'adapta a la forma del cabell natural o treballat, mantenint la seva forma durant més temps.




Keratin
Treatment

Concentrat de queratina sense aclarat que reestructura intensament l'estructura queratínica del cabell i aporta brillo i lluminositat immediata.